2006/08/22

Dansk Folkeparti & Nazisterne

Dansk Folkeparti & Nazisterne
Man kan med god grund spørge:
Hvor mange SKULLE ekskluderes fra Dansk Folkeparti, når man kan ekskludere ni tillidsfolk (hvoraf flere var lokale formænd, andre kommunalbestyrelsesmedlemmer, og der var vel også et amtsrådsmedlem og en folketingskandidat) på grund af deres holdninger til optagelse af nazister og/eller højreekstremister?
Det er jo ikke uden grund at højreekstremisterne føler sig tiltrukket af Dansk Folkepartis politik.
Dermed ikke sagt at Dansk Folkeparti er nazistisk. Men det er et populistisk parti, der i høj grad lefler for det såkaldte jævne folk, og deres interesser og virkelighedsopfattelse, uanset den ikke er i overensstemmelse med virkeligheden.
Ud af til VIL Dansk Folkeparti stå som et stuerent parti. Og den lille gruppe af topfolk, der ejer Dansk Folkeparti, skal nok vide at holde facaden ren.
På sin vis er det forunderligt, at den store gruppe af tillidsfolk og meget loyale medlemmer, vedblivende finder sig i den totale topstyring. Der er ingen mulighed for Dansk Folkepartis medlemmer at få en åben debat. Alle medlemmer med meninger, der ikke stemmer overens med de fire-fem topfolk, bliver ekskluderet.
HVIS man fik en åben debat i Dansk Folkeparti, og medlemmernes politiske meninger kom frem i lyset, så ville man klart forstå, hvorfor højreekstremisterne var velkomne ude i lokalforeningerne.

Vil Dansk Folkeparti undgå, at højreekstremisterne søger medlemskab, så må man i partitoppen sadle om. De kan ikke vedblivende lefle for ”den jævne mands” angst for de fremmede. Men sadler de om, ja, så mister de også mange medlemmer, de behøver ikke engang at ekskludere dem.

Ingen kommentarer: