2006/02/28

Fra det inderste af sin sjæl

Fra det inderste af sin sjæl
kritiserer Fogh Rasmussen Dansk Industris folk for at have kræmmersjæl i stedet for sande danskere, der står sammen med den brede befolkning om ytringsfrihed og demokrati.
Og den gode Fogh Rasmussen handler med velberådet hu: han ved, at størstedelen af Danmarks Befolkning bakker op om ham i dette spørgsmål.

Jeg mener, at han har ret i, at alt for mange frasiger sig principperne for at kunne sælge mere smør, kød, produkter og maskiner af enhver art.

Profet-sagen er en god sag for Fogh..

Olof Palme blev myrdet
20. februar 1986 klokken 23:21 på åben gade, hvor han med sin hustru var på vej hjem fra en biograftur. Mange savner ham endnu!
Det er egentlig underligt, at hans død står så tydeligt i ens erindring.
Det er ikke svært for mig at forstå at mange, som husker ham, savner ham, hans politiske engagement og ideologi kunne vi godt bruge i dag, hvor man taler om ”projekter”. Politiske projekter, ja, ja, gode ideer som kræver omhyggelig planlægning, og som strækker sig over et stykke tid. Hvor er den grundlæggende ideologi? Hvad er visionen? Hvilke værdier bygger den på? Hvorledes er de kommet til verden? De politiske partiers græsrødder har de været med i projektet? Har de forholdt sig til de gode ideer? Har de været med i planlægningen? Har de accepteret ”Projektet”?
Jeg er træt af partipolitik. Tror ikke længere, at det har nogen berettigelse. Partierne fungerer ikke længere som samlingssted for mennesker, der har den samme opfattelse og som vil det samme. Hvad er forskellen på partierne i dag inden for forsvarspolitik, økonomisk politik, miljøpolitik, kulturpolitik (hvis man har nogen), uddannelsespolitik, skolepolitik, etc. etc. etc.?
Inden for socialdemokratiet har man en spredning, der omfatter alle politiske ”partier” i Danmark i dag. Ikke én gang DRV er rent mere… Det sidste medlemsparti i Danmark…
Jo, jeg kan godt forstå. At man savner Olof Palme.

Ingen kommentarer: